Wednesday, June 29, 2011

P.R.O.B.L.E.M

Assalamualaikum..........

Lama dah Afiqah tak update blog kan?Afiqah ada kerja,jadi sekarang Afiqah nak mintak tolong.Nak tanya kenapa Elmo atau Nemo poo and pee darah ek?Kenapa?Siapa yang ada pengalaman kucing mcm ni tolong lah ye.Kalau nak medical check up kat vet slalunye berape ye?

Please.

Nota:Harap dapat membantu.


Like ? Just click the button :D

5 comments:

G3-lina said...

sye pown tatau pe prob dye.. sye pown ade masalah gak ngan pee n poo cat ni.. tp bukan berdarah la.. better bawak g jupe vet cepat.. nanti kalo lambat2 kne mara je ngan encik vet tu.. lpas tu keadaan jd teruk.. nnty vet tanak rawat pulak..

sI tEDI said...

afiqah,
boleh tanya terus kepada Honey Pet Shop melalui FB.

Atau utarakan masalah di wall KTAJ dan kami akan minta pandangan Dr Nurul.

Terima kasih.

umi_e said...

Hari tu kucing yang kak e baru amek (si kurap) dia pun berak ada darah, tanya dr nurul, dia ada beri penjelasan sebab mengapa boleh jadi begitu (tapi dah lupa dan dah deleled sms dia hantar)

Now si kurap (Hana) dah ok...

Cubalah sms tanya ok...

meowwmania said...

betul tu..elok tnya pd yg pakar

jgn tangguh yer dik..kesian kat EN

Afiqah Nabilah said...

ok semua.tqvm.