Sunday, May 29, 2011

Photoshoot with Elmo

Hello everybody....Ok,ini sambungan Photoshoot with Elmo and Nemo,Tapi,kali ni Elmo sorang je.Bukan gambar tapi video :p.


video

Nota:Nanti kita tengok video Nemo pulak.



Like ? Just click the button :D

Thursday, May 26, 2011

GrOoMiNg TiMe

Assalamualaikum w.b.t

Lama Afiqah tak update blog kan.Sorry ye,kawan2,Afiqah sedang menduduki ujian semester 1.Jadi,Afiqah kena tumpukan perhatian.Ok,balik kepada cerita.Hari ni kita tengok gambar EN grooming.Ok,check it out.


Elmo:Apa yang dia buat tu?
Nemo:Entah.

Waktu ambil gambar ni adik saya ada.dia lari sana lari sini,jadi EN perhatikan dia.=))

Mula2 jilat badan.
Lepastu,tengok lagi apa yang dia(adik saya) buat.
Lepastu lagi,jilat tangan.
Tunjuk muka comel kejap. :p
Jilat lagi.
Scratch2.

Ok,sampai di sini saja.Bye..

Nota:Nanti Afiqah buat entry Photoshoot with Elmo and Nemo 2
PwEaN 2




Like ? Just click the button :D

Saturday, May 21, 2011

Latest Picture of Elmo and Nemo 8

Assalamualaikum.Sambungan............



EN.
gambar Elmo wajib ada....biasalah anak kesayangan mama..........
Nemo..........Budak yang diam kecuali pada waktu mandi.

Nota:EN dah mandi.Tadi,saya bagi lepas Nemo waktu mandi,biasalah budak ni bukannya nak lari satu rumah.Tak macam Elmo.Dia mandi duduk tau.Best,kalau Elmo jangan harapla nak duduk menggelepar lagi adalah.





Like ? Just click the button :D

Thursday, May 19, 2011

Kucing hodoh dan Anjing hodoh

Kucing dan anjing hodoh.Eeee........memang saya cakap hodoh.Geli,nak tengok.Kalau nak tengok,pautannya di sini.


Hodoh tak?Ada seekor anjing tu,dia dapat anugerah anjing hodoh di dunia.Ugly dog in the world.Ok,bye.


Like ? Just click the button :D

Wednesday, May 18, 2011

Upin Ipin pun ada kucing tau.

Korang tahu tak yang Upin Ipin ada kucing?Kalau tak tahu,tengok video ni.Nama kucing dia Apin.

Bahagian 1



Bahagian 2





Nota:Best tak?:p

Like ? Just click the button :D

Terkejut tak?

Assalamualaikum.

Ada tak tengok iklan nuffnang tu?Yeay,dah dapat daftar.Mungkin dia tahu saya kutuk dia,hahaha.
Tapi,baguslah jugak dah ada nuffnang.Thank you nuffnang!




Like ? Just click the button :D

Tuesday, May 17, 2011

Latest Picture of Elmo and Nemo 7

Sambungan Part 6.
Skodeng EN tidur.
Makan.nyum3.
Nak tido lah.(sila abaikan kaki tu,tu kaki adik saya.)
Fresh and clean.
Elmo kesayanganku.
Duduk jap,menunggu giliran untuk minum selepas bangun dari tidur.
Comel.geram mama tengok,mama sayang Elmo.
Satu lagi gambar EN sedang tidur.Tapi,dia tahu saya nak ambil gambar,jadi bukak mata.
Duduk,inilah hobiku.

Lepas layan gambar kita buat teka - teki.Teka - teki ni korang jawab di kotak komen,tapi tak ada hadiah tau.Suke2 je.

1)Kalau EN dah makan,siapa mulut paling bising?

a)Elmo
b)Nemo

2)Siapa paling comel dan paling saya sayangi?

a)Elmo
b)Nemo

3)Siapa suka buat saya terkejut kalau saya nak pegang E.

a)Elmo
b)Nemo

4)Bilakah saya membeli Elmo dan Nemo?

a)15/1/2011
b)14/2/2006

Saya akan beritahu siapa yang betul jawapannya dengan membuat new entry.Kalau betul semua memang pandai tahap antarabangsa.

p/s:Tadi,pergi rumah orang,dia ada pelihara burung.Kawan saya cakap burung tu pandai bercakap,tapi saya tak percaya.memanglah ada burung pandai bercakap.Dah sampai rumah orang tu,naik tangga,dah naik tangga,tiba2 burung tu cakap "Assalamualaikum".terkejut saya,tapi burung tu bukan burung kakak tua,burung tu warna hitam.Menyimpang pulak.

Nota:Pernah tak korang dengar burung bercakap?






Like ? Just click the button :D

Monday, May 16, 2011

Photoshoot with Elmo and Nemo

Eleh photoshoot konon.dah berapa kali photoshoot,dah sampai part 6 dah.
Tapi,ni lain.Kalau korang tengok mesti korang terkejut.Ok mari kita tengok.

E

N

E

N

E

N

E

N

E

N

E

N

Banyaknya EN
Sabarlaa....

E

N

E

N

E

N

Tadaa....
Terkejut tak?Saya keluar kandang.

Mama:Eleh,nemo keluar sebab nak ambil gambar je.

Hai.

Mama:Nemo,tengoklah camera tu.



Meoww.
Mama:Elmo,can you see the camera?



Mama:Tengoklah camera tu!

Photographer:Adik nakal.

Ok tak?:p

Nota:Nanti ada lagi tau.

Like ? Just click the button :D

Friday, May 13, 2011

Stray cat

Bukan sambungan tau.Yang ni kisah kucing terbiar di sekolah.Ok,mari kita tengok picture nya.

Yang ni namanya Putih.
Putih berdiri.
Putih.Tengok perut dia.Anak dia comel tapi tak tahu ke mana perginya.Sama ada mati atau di ambil orang.
Dia ni suka tutup mata,tapi kalau dia buka mata,you will see her blue eyes.
Ni namanya Tompok.Badan dia ada warna kuning dan hitam.
Hai.
Baring jap.
Meoww.

Sebenarnya ada 3 ekor,tapi tak nampak pulak muka dia.Warna badan dia macam badan Elmo.

Kelmarin pergi rumah kawan tengok kucing,comel sangat geram.Kucing dia ada 4 ekor.Tapi kucing dia ni merayau suka hati.Ok,sampai di sini saja.Bye.

Zetty.

Like ? Just click the button :D

Thursday, May 12, 2011

Bruno Mars-Just the way you are

Kita layan lagu dari Bruno Mars-Just the way you are.





Best tak?Nanti dengar lagu lain pulak.Ok.bye.Meoww.

Like ? Just click the button :D

Wednesday, May 11, 2011

Latest Picture of Elmo and Nemo 6

Assalamualaikum warahmatullahhi wabarakatuh.lama tak update blog kan?Biasalah ada home work.Ok,mari kita sambung LPoEaN Part 6.Kalau yang terlepas tu,boleh tengok sini:


Ok,mari tengok.
Kalau mereka berdua macamni ada lah benda yang diperhatinya sebab kalau mereka tengok macamtu mereka sedang melihat bilik my mom and dad's room,

Saya memang tangkap gambar senget sebab nak style sikit :p.
Nemo:Hi.(Gambar Elmo blurr.)
Nemo:What are they doing mama?
Saya:They are talking Nemo.
Style.
Jangan hairan.Saya sengaja ambil gambar macam ni.(sila terbalikkan laptop anda, :p)
Elmo:Hai,comel tak saya.saya memang comel tau.Mama selalu puji saya.Sayang mama.
Nota:Gambar ni sama dengan gambar di bawah.Tapi cuba korang perhatikan ada lain ckit.
Elmo:Ngantuklah mama.
Saya:Eleh,kalau ambil gambar mulalah nak ngantuk.
Elmo:Eh!Apa tu?

Signature:Zetty

Like ? Just click the button :D