Wednesday, May 11, 2011

Latest Picture of Elmo and Nemo 6

Assalamualaikum warahmatullahhi wabarakatuh.lama tak update blog kan?Biasalah ada home work.Ok,mari kita sambung LPoEaN Part 6.Kalau yang terlepas tu,boleh tengok sini:


Ok,mari tengok.
Kalau mereka berdua macamni ada lah benda yang diperhatinya sebab kalau mereka tengok macamtu mereka sedang melihat bilik my mom and dad's room,

Saya memang tangkap gambar senget sebab nak style sikit :p.
Nemo:Hi.(Gambar Elmo blurr.)
Nemo:What are they doing mama?
Saya:They are talking Nemo.
Style.
Jangan hairan.Saya sengaja ambil gambar macam ni.(sila terbalikkan laptop anda, :p)
Elmo:Hai,comel tak saya.saya memang comel tau.Mama selalu puji saya.Sayang mama.
Nota:Gambar ni sama dengan gambar di bawah.Tapi cuba korang perhatikan ada lain ckit.
Elmo:Ngantuklah mama.
Saya:Eleh,kalau ambil gambar mulalah nak ngantuk.
Elmo:Eh!Apa tu?

Signature:Zetty

Like ? Just click the button :D

2 comments:

Juz Call Me Sharz said...

dah makin besar dorang berdua.. =))

Afiqah Nabilah said...

TQ.Makin besar makin naughty.