Friday, June 10, 2011

Blog yang suka update

Haiiiiiiii.....Ni senarai blog yang suka update,bukan blog tapi tuan blog.hehe

1.Cik tedi dengan blognya Kadangkala Diam Itu Adalah Lebih Baik


Cik Tedi kalau update blog memang 3 hingga 4 post sehari.Blog ni famous tau.Contohlah kalau saya jenguk blog dia tengok orang 21 org online termasuk saya.cayalah.

2.Blog GT Hans dengan blognya ~ShomeyShayang~


Blog ini mengisahkan tentang kucing2nya.Jenguk2 lah blog ni ye.

3.MM dengan blognya meowwmania.


Blog ini juga tentang kucing2nya.

4.Sharz dengan blognya Sharz and Catz


Blog ni mengisahkan tentang kucingnya iaitu Moja dan Baby.

5.Phat Lady dengan blognya Phat Cat with Phat Lady


Blog ini mengisahkan tentang kucing2nya iaitu

Chello
Rusty
Chichi
Cheesedale
Chester
Wiwi

6.Rosmawati Yusof dengan blognya iaitu Rosmawati Yusof


Blog ini mengisahkan tentang kucing2nya iaitu

Abg Madan-Ramadan
Nia dan Merah

Ok,until here.




Like ? Just click the button :D

8 comments:

GtHans said...

wah naib johan..kena usaha lagi ni..ehehe ;p

Afiqah Nabilah said...

hehehe.

Rosmawati Yusof said...

He, he.. abg Madan last. Tulah, abg Madan ni selalu takder kat rumah, suker merayap jer...

TQ Afiqah. I Love Uuu...
From abg Madan dan adik2..

Afiqah Nabilah said...

Sama2.

meowwmania said...

tak terkejar dgn johan dan naib johan tuh huhuu...

tengkiuk dik ;)

Afiqah Nabilah said...

sama2.

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

wawawaaa... No.5...!!!

siap ade list name budak2 busyuk tuh..hahahaha..

walhal dh jarang3 hapdet belog nih..

ape2pun, thanks afiqah..! hehehe

Afiqah Nabilah said...

sama2.