Wednesday, April 27, 2011

Scratching post

Hello everybody.Today,kita tengok scratching post EN.Tapi,scratching post ni dah tak dipasang lagi dah.Scratching post ni belakang kandang EN.Sebab tu saya tak letak lagi nanti suratkhabar tu lepas di scratch akan masuk ke dalam kandang,nanti banyak kerja,nak kutip suratkhabar lagi.Ok,cut.

Nota:Kalau nak tengok gambar mula tengok dari gambar bawah sekali,because this entry macam cerita.Ok,let's see.

Nemo makan walaupun bekas macamtu.

Tengok,ni yang jadi waktu main.Mereka kalau main gedap gedup2.Tak reti nak duduk.Tapi,ada jugak lah duduk kejap.EN suka main benda yang dapat di cakar.

Syok main,ni lah jadi nya.Bersepah2 makanan.

Iyah!!scratch(2x)

Elmo:Ape tu?
Saya:Sambil duduk.Tegaknye telinga.

Gambar dari atas kandang

Elmo duduk dengan scratching post.

Ni lah plywood tu,tapi gambar blurr.Namalah benda putih.Tapi takpe kan?

Nampak tak suratkhabar tu?Itulah scrathing post.Dalam nya ada plywood.Kalau nak tahu macam mana rupa plywood,tengok gambar di atas.

Lepas dah habis tengok gambar kita layan video EN main.

video

Bestkan EN main.hehehe.

Nota kakitanganku:Esok sukan.=)).

Like ? Just click the button :D

2 comments:

Rosmawati Yusof said...

Baik2 yer Afiqah, nnti diorang scratchig pulak muker akak.. tak, tak dia tak scratching cuma kiss jer muker akak...

Afiqah Nabilah said...

Nak suruh Elmo kiss?Boleh.Akak tunduk kepala dekat Elmo,and Elmo akan kiss.Nak tahu macam mana Elmo kiss?Elmo akan pegang rambut akak.hehehe.saya pun ada suruh di kiss saya.dia nak.kadang2 ditarik nya rambut kita.