Tuesday, March 15, 2011

Pengumuman

Pengumuman!!!

Pengumuman ni tak lah penting sangat.Aku mintak tolong korang semua bukak laman web
http://www.petsmore.com/ lepas tu tekan CAT,lepas tu lagi tekan Cat litter and accessories and lepas tu lagi tekan Cat Litter.Kan dah bukak.

Tujuannya ialah untuk suruh korang compare mana lebih bagus diantara semua pasir itu.

Nota kakitanganku:Tolong jawab dengan menggunakan komen.=))

Like ? Just click the button :D

10 comments:

GadisGula-gula said...

dik.. macam salah link je.. takde pape pown~

Afiqah Nabilah said...

eh betul ke...saya coba ye.....

Afiqah Nabilah said...

eh memang betul la..saya tukarkan link tu ye.....sorry

Afiqah Nabilah said...

ok...dah tukar...dah dpt kak.coba akak bukak....selamat membuka....hehehe

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

salam dik, ktk makei pasir apa kinek tok?? sebenarnya makei apa pasir pun sik kisah mun ktk mampu. mun ada duit lebih, beli nih jenis odor control. klk mun pusak berak, sik berbau gilak. mun makei pasir murah ya, bau kuat sikit tp mun ktk inang dlm umh, terpaksa makei pasir nok wangi skit. mun inang luar umh @ engkah lam cage kat luar umh, sik pa...nya open air..

apa2pun, terpulang ngan ktk, mun pegi petshop, byk pilihan bah..tanyak jak org yg jual sia.. ;)

Afiqah Nabilah said...

Salam.kmk kinek tok x ada make pasir.pusak kmk berak sukati jak dalam kandang.kmk inang dlm rmh terpaksalah beli jenis odor control atau nak berbau wangi.ok thanks for the info.

meowwmania said...

akk pakai pasir carrefour je..ada 10 hekor kucin tak mampu nak beli yg mahal-mahal huhuu

Afiqah Nabilah said...

Akak pakai pasir yang di jual di pasar carrefour tu ke.berape akak beli?

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

Dik, mun nya berak sukati jak lam kandang, bagus ktk kurung nya dlm tandas utk 3-4 hari, mok ajar nya berak sia, klk nya dah bau berak nya sia, pandei nya carik tmpt ya..mun berak lam tandas, senang ktk jirus jak, sik perlu cuci kandang gik. kandang nya ya bleh pakei sidak tido mlm jak.

pusak mun nya gik kecik, senang kita mok ajar nya senei tmpt berak.

Afiqah Nabilah said...

Tandas ne tok?tandas nya pun kah tandas manusia?ari ya kmk dah cuba letak kmk bekas sebagai tandasnya.letak kmk suratkhabar dengan taiknya.dah letak tek dikuis2 nya suratkhabar ya.tinggal kmk sekejap.sekali kmk nangga lagik dah beralih dah suratkhabar dari bekas ya.dialih kmk bekas ya sampai kinek tok.