Tuesday, March 08, 2011

Elmo dan Nemo makan tengah hari



Hari ni nak share picture Elmo dan Nemo makan tengah hari.

Ha!ni dia.


Elmo dan Nemo:Yum....sedapnya

Aku:Ye....memang sedap.


Elmo dan Nemo:Mama, nanti beli macam ni lagi tau.

Aku:Oklah.



Elmo:Yum....

Aku:Lahapnya dia makan.Biasalah lapar.


Nemo:Yum....

Aku:Nye lah tu.

Jenama makanan:Home Cat dan ni tak tahu nama.Nanti kalau ada gambar makanan jenama Home Cat saya akan upload image.

Nota kakitanganku:Nasib baik harga makanan 5 atau 4 ringgit je.Macamlah dia orang faham apa yang aku cakap.

Like ? Just click the button :D

2 comments:

meowwmania said...

kucin2 kat rumah suka kalau dicampurkan sedikit air kat makanan dorang, berselera tgk dorang makan ;)

sI tEDI said...

sedapnya derang makan. =))